tema-eiendom

Nytt norsk kjøkkenkonsept i Tema-lokaler på Gjøvik

Sigdal kjøkken har akkurat åpnet sin første konseptbutikk i Norge – i et av våre butikklokaler i Gjøvik sentrum.
- Sigdal kjøkken har lagt om strategien sin og går nå fra å selge kjøkken i byggevarehandel, til å satse på egne kjøkkenbutikker, forklarer Mari, som er butikkleder i de nye flotte lokalene i Strandgata.

Ny drakt inkludert stilrent miljøfokus

Bygget fremstår i en helt ny drakt, etter at både fasade og innsiden av lokalene har fått et realt ansiktsløft. I tillegg til å åpne opp i lokalet innvendig og en rydding av fasaden utvendig, bestemte Sigdal seg for å satse skikkelig og etablere kjøkkenkjedens første konseptbutikk på Gjøvik. Logoen og den visuelle profilen til kjeden har fått et realt ansiktsløft og det satses på ton-i-ton-farger og ekte materialer.

- Det er jo mye fokus på bærekraft, forklarer Mari og forteller blant annet om kampanjen «renew», som har skapt litt trafikk til butikken.

- «Renew» går ut på at du kan få oppgradert kjøkken, helt tilbake til 1998, med nye fronter. Vi opplever at kundene våre synes at dette er en veldig fin innfallsvinkel på nytt kjøkken – både med tanke på lommebok og miljøet.

Det åpne lokalet og det flotte kjøkkeninteriøret er behagelig å være i. Både Kari, som er kjøkkenselger og Mari gleder seg over den nye arbeidshverdagen.

- Prosessen med å komme oss inn i lokalene tok litt lenger tid, da kjeden besluttet å gå for en skikkelig konseptbutikk rett før vi skulle sette i gang jobben med å pusse opp, forteller Mari med et smil.

- Farger og materialer måtte endres, men nå står vi her i det som faktisk er et pilotprosjekt for kjeden – og vi må jo si oss skikkelig fornøyd.

Hun forteller at det planlegges en pilotprosjekt-butikk også på Lillehammer, men at de to er de eneste planlagte konseptbutikkene så langt.

 

Synlig og lett tilgjengelig

Butikken har allerede hatt mye trafikk, selv før de egentlig åpnet dørene.

- Folk har jo satt i gang husplaner og må ta avgjørelser på både det ene og det andre, så vi har jo hatt en del kunder innom av den grunn, til og med før åpning, smiler Mari.

- I tillegg tror jeg plasseringen av butikken i Strandgata gjør sitt for trafikken inn. Alle som kjører forbi får med seg den nye fasaden. Vi opplever også at folk synes det er enkelt å svippe innom med tanke på tilgangen til parkering bak bygget her. 

Vi gratulerer Sigdal Kjøkken med ny og fresh butikk og ønsker de lykke til med satsingen!