I november-/desemberskiftet flytter Normal inn på 450 kvm på Vika-senteret i Ottestad. Lokalet går rett inn i malen til Normal-kjedens ønsker med tanke på størrelse og form på nye butikker.

Rett ved siden av frisøren på det ganske nyoppussede Vika-senteret, vil Normal snart åpne dørene til en splitter ny butikk. Butikkene på senteret gleder seg over et nytt butikktilskudd og forhåpentligvis også nye kundegrupper til senteret.

- Normal blir et godt tilskudd til butikkmiksen vår og vi regner med at etableringen av Normal vil øke trafikken inn på senteret generelt, bekrefter senterleder Harald Tungevåg.
Normal åpner snart dørene, rett ovenfor Sigdal-butikken på VIka-senteret.


 

Nye ansatt-fasiliteter

Mens tilpasningene gjøres i Normal-lokalet oppgraderer vi også fasilitetene til de ansatte på senteret. De som jobber her kan med andre ord samtidig glede seg over at nye toaletter, spiserom og en ny, frisk garderobe blir etablert.

Det er ikke lenge siden hele senteret ble oppgradert med nye, friske overflater.

- Gode fasiliteter og fellesarealer for de ansatte har vært en del av den generelle planen mtp oppgraderingen av senteret, så dette gleder vi oss veldig til å få på plass, smiler Harald.