Tema Eiendom gjør nå ett av sine mest spennende oppkjøp noen gang. Dette er ett av de flotteste kontorbyggene i Innlandet, og med BREEAM - NOR Very Good sertifisering har dette bygget også en tydelig miljøprofil som er i tråd med selskapets ambisjoner. 

Tema Næringsbygg AS som er heleid av Tema Eiendom AS kjøper Parkgata 81-85 på Hamar. Kjøpet gjøres gjennom erverv av 100 prosent av aksjene i Parkgata Offentlig Eiendom AS. Selger er et syndikat i regi av Clarksons Platou Real Estate AS hvor Utstillingsplassen Eiendom AS er største enkeltaksjonær. Innlandet Næringsmegling AS og Union Norsk Næringsmegling AS har bistått som rådgiver i transaksjonen. Overtakelse gjennomføres 04.07 2022.

Eiendommen er totalt 3 651 kvm og bebyggelsen er fra 2014/2015 og utgjør 13 142 kvm BTA inklusiv parkeringskjeller på 2 176 kvm og er 100 prosent utleid. Bygget er fylt med solide leietakere som Statens Vegvesen, Eika Forsikring AS, Toten Sparebank, BDO AS, The Assessment Company AS, Atea AS og Canon Norge AS.