tema-eiendom

Nyåpning i ny etasje på Mølla storsenter

På under et år har det blitt satt opp en helt ny etasje på taket av Mølla storsenter i Brumunddal. Sport 1 er den heldige leietakeren som har flyttet fra to små lokaler i første etasjen, til 800 kvm, helt for seg selv, og med stor takhøyde.
«Enestående» sier daglig leder i Sport 1 i Brumunddal, Toro Svendby. 

Han sier det uten et sekunds betenkningstid når vi lurer på hva han tenker om oppgraderingen. Det er utrolig hyggelig å se så fornøyde leietakere kose seg med åpningsarrangementet i det helt ferske bygget. Kunder stopper og slår av en prat og både senterleder og ordfører er til stede. 


Godt med plass og takhøyde

Toro forteller at byggeprosessen har gått mer eller mindre på skinner. Når det gjelder kvaliteter ved oppgraderingen er det takhøyden og veggplassen han er spesielt fornøyd med. Det store lokalet er fylt av freshe produkter og på store skjermer beveger sportskledde mennesker seg sammen med oppfordring om å komme seg ut på tur.

 «Det du ser av produkter her er faktisk akkurat de samme vi hadde i de små lokalene der nede», forteller han, og legger til «nå ser du faktisk varene!»


Butikken har 10 ansatte, inkludert ekstrahjelper. Anne står og serverer kake og kaffe i dag og har også hjulpet til med sjauingen for å få alt på plass til åpningen. Hun synes spesielt takhøyden gjorde stor forskjell.

«Varene får virkelig skinne nå. Og det kommer til å bli en helt annen arbeidshverdag å jobbe her oppe!», stråler hun fornøyd.